|

Zdravilna moč gibanja in zvoka

Vikend oddih v gozdovih Triglavskega narodnega parka: 10.junij - 12.junij 2022

Glasba, umetnost, ples, duhovnost... vse je življenje, ki se želi izraziti preko nas.

Kdaj ste zadnjič občutili pretok življenja? Živosti, ki prevzema vse obstoječe in vam omogoča, da živite?

Ko si dovolimo, da pretok življenja steče preko naših energetski žil, se zgodi transformacija v višje zavedanje sebe in prebuditev svojih potencialov.

Pomanjkanje stika s svojo kreativnostjo, notranjo inteligenco je vzrok neštetim stanjem, ki so postali vsakdanja borba skoraj slehernega posameznika: depresija, anksioznost, izgorelost, avtoimunske bolezni, kronične bolečine, panični napadi, utrujenost in vsa stanja, ki nam onemogočajo, da bi se dobro počutili v svojem telesu.

Prav tako pomanjkanje te energije vpliva na naše mentalno zdravje. Postanemo ravnodušni, nemotivirani, melanholični, izgubimo samo zavest in zaupanje vase ter pozitiven pogled na življenje.

Na ravni našega podrtega emocionalnega stanja pa se ustvarijo blokade pri sprejemanju in izražanju življenja, prepustitvi in poseganju po sreči, pa tudi v potlačitvi jeze, utapljanju v brezupu in nezmožnosti sprejemanja odgovornosti zase in svoje življenje.

Najpomembnejša pa je blokada na energetskem nivoju, ki se kaže v zmedenosti, življenju brez smisla in fokusa ter vdanosti v življenje na avtomatskem pilotu.

Zdravilna moč gibanja in zvoka je delavnica, kjer boste preko zanimivih in nežnih izkušenj stopili v stik s svojo življenjsko energijo. Osredotočili se bomo na:

1- čiščenje energije in odstranjevanje blokad,

2 - postavljanje zdravih energetskih temeljev,

3 - odpiranje prostora za obilje in harmonijo.

Gibanje je hvalnica življenju, zato se bomo s pomočjo joga terapevtskih @Viniyoga vaj vsakodnevno pripravili na prihajajoči dan. Sprehodili se bomo do energetskih točk na planoti Praprotnica. Med Uskovnico in Rudnim poljem na planini Praprotnica je namreč zemeljska energetska točka. Močno zemeljsko sevanje, ki ga nekateri uporabljajo kot zdravilo, je označeno s kamni v obliki velike zvezde. S pomočjo gibalnih tehnik pa bomo v nadaljevanju odprli tudi prostor za darove, ki so nam bili dani ob rojstvu.

Zdravilne energetske točke na planoti Praprotnica

Zvok je starodavno sredstvo zdravljenja. Na delavnici se bomo srečali z očiščevalnimi jogijskimi napevi - chanti, ki se uporabljajo za čiščenje naše energije, blagoslavljajo naše zdravje in privabljajo harmonijo v naše življenje. S starodavnimi mantrami pa bomo podprti, da v naše življenje vstopi obilje.Prijetna družba bo omogočila sproščenost in možnost prepustitve vsemu, kar nam v življenju prihaja naproti. Medsebojna podpora je namreč izjemnega pomena za odprtost in pretočnost življenja.

Izkoristite radost in zdravilno moč gibanja in zvoka!

Pridružite se nam na vikend oddihu v pokljuških gozdovih, kjer boste:

1 - prebudili vitalnost vašega telesa,
2 - umirili vaš um,
3 - prečistili vašo energijo in
4 - postavili temelje za zdravje, harmonijo in blaginjo.

Prenočevali boste v obnovljenem hotelu Jelka na Pokljuki, kjer vas bo v sanje zazibalo šumenje vetra med visokimi starodavnimi smrekami, zbudili pa se boste ob zvokih narave.

Vikend oddih: zdravilna moč gibanja in zvoka 

Datum: 10.junij - 12.junij 2022

Lokacija: Pokljuka, hotel Jelka

Cena vključuje:

* 2x nočitev v prijetnih sobah v hotelu Jelka, sredi Triglavskega narodnega parka (+uporaba savne),
* 6 vegetarijanskih obrokov (polni penzion),
* pohod na energetske točke na planoti Praprotnica,
* 2x delavnica gibanja in zvoka,
* chantanje in mantre,
* večerni obredi,
* druženje, spoznavanje in medsebojna podpora.

Kaj ni vključeno v ceno?

* prevoz do lokacije,
* turistična taksa 2 € na osebo na noč (plačilo v hotelu).

Komu je oddih namenjen?

Na oddih ste vabljeni vsi, ki si želite prečistiti energijo, umiriti um, napolniti z energijo ter postaviti temelje za zdravje, harmonijo ter obilje. Starodavne tehnike @Viniyoga so izjemno močne, a hkrati zelo nežne subtilne tehnike, ki jih lahko izvaja vsak in jih boste lahko po oddihu izvajali/poslušali tudi doma. Na tokratni odmik v naravi ob prijetni podporni družbi vabljeni vsi, ki hrepenite po spremembi na bolje, pa ne veste, kako začeti, kot tudi vsi, ki ste že na poti notranje transformacije.

Okvirni program

Petek, 10. junij
17:00 - prihod
17:30 - orientacija in spoznavanje
19:00 - večerja
20:30 - večerno chantanje in meditacija (čiščenje energije)


Sobota, 11. junij
7:30 - zajtrk
8:30 - pohod do energetskih točk na planoti Praprotnica (lažja hoja)
12:30 - kosilo
14:00 - delavnica gibanja in zvoka (joga terapevtska praksa, gibalne tehnike, mantre)
19:00 - večerja
20:30 - večerno chantanje in meditacija (postavitev energetskih temeljev zdravlja in obilja)


Nedelja, 12. junij
7:30 - joga terapija v naravi 
8:30 - zajtrk
9:30 - delavnica gibanja in zvoka (joga terapevtska praksa, gibalne tehnike, mantre)
12:30 - kosilo
14:00 - pogovor in zaključek (do približno 16h)

Program se lahko glede na vreme tudi spreminja.

Lepota narave na Pokljuki in zemeljske energetske točke Praprotnice

VREDNOST ODDIHA

Bivanje v 2- ali 3-posteljni sobi + polni penzion + program: 299€ (EARLY BIRD do 13. maja 2022 na [email protected])

Bivanje v 2- ali 3-posteljni sobi + polni penzion + program: 349€ (REDNA CENA)

Bivanje v enoposteljni sobi: doplačilo 36€ (št.sob omejeno).

 Doplačilo za turistično takso v hotelu: 2€ po osebi na noč.

Možno je tudi plačilo na obroke. Zadnji obrok mora biti poravnan en teden pred oddihom.

Rezervacije in informacije: [email protected]

Vaše mesto je rezervirano, ko prejmemo plačilo. V primeru, da oddih odpade zaradi višje sile, vam povrnemo plačani znesek. Če se oddiha po plačilu ne boste mogli udeležiti, vam vplačanega zneska ne vračamo, lahko pa si uredite zamenjavo.

Joga terapija (mantra meditacija, chantanje, vizualizacija, pranayama)...

... je eden najboljših sistemov vsakodnevne rutine za boljše počutje, ki POTRJENO omogoča aktivacijo genov za samo-zdravljenje in samo-regulacijo, zmanjšuje vpliv genov, ki povzročajo bolezni in vnetja, pomaga pri reševanju psiholoških in čustvenih težav, pomaga pri prebujanju notranjih potencialov ter pri razvoju močnih, kognitivnih in vedenjskih mehanizmov za spopadanje z anksioznostjo, depresijo, izgorelostjo in ostalimi psihosomatskimi stanji.

Oddiha Zdravilna moč gibanja in zvoka se lahko udeležijo vsi. Nobeno predznanje ni potrebno. Gibanje vam bo omogočeno v sklopu joga terapevtskih nežnih vaj in sprehoda v naravi. Doživetje zvoka boste lahko izkusili s poslušanjem zdravilnih vedskih chantov in mant, kjer boste lahko - po želji - tudi aktivno sodelovali. Glavno je, da ste prisotni.  
Katja Ujčič


Oddih bom vodila Katja Ujčič, strokovnjakinja s področja nadarjenosti, ekspresivne terapije ter joga terapije. Vrsto let se že aktivno izobražujem in delujem na področju svetovno znanega terapevtskega jogijskega pristopa @Viniyoga, ki ima izjemne učinke na telo, um in dušo. Na svetovni ravni sodelujem tako s strokovnjaki s področja joga terapije kot tudi s področja nadarjenosti. 

 

Zdravilno moč gibanja in zvoka sem izkusila že sama in jo dnevno uporabljam tako pri svojem individualnem delu s strankami s celega sveta, kot tudi zase osebno. 


Več o meni si lahko preberete na: O meni

Število mest na oddihu je omejeno. 

 

Pohitite s prijavo na [email protected]

 

Early bird velja do 13.maja 2022!

Podobne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.