Vse želje za leto 2020, prinesene v Labirint Želja, so oddane!

Labirint Želja je bil s pomočjo vseh udeleženk in udeležencev delavnice Ariadna postavljen v nedeljo, 15.12.2019 in je prejel vse želje za leto 2020 ter jih že oddal na pravi naslov v univerzumu.

Najprej nekaj besed o mitologiji, arhetipih, podzavesti in zgodovini labirintov.

Nato smo s pomočjo Ariadnine niti, ki simbolizira povezovanje, srčnost in podporo, skupaj vstopili v proces postavitve labirinta ter se naučili narisati svoj prvi 7-krožni labirint.

 

Naš element postavitve labirinta je bila sol, ki smo jo skupaj pripravili ter z njo izoblikovali labirint.

Vsi skupaj smo v kreativnem zanosu pripomogli k postavitvi čudovitega Labirinta Želja.

Po postavitvi smo labirint s starodavnimi rituali aktivirali in ga energetsko pripravili za vse, ki bodo vanj stopili. Sam vstop v labirint je proces meditativne hoje, kjer se soočamo s svojim notranjim stanjem, uravnotežimo telo in um ter izstopimo iz labirinta drugačni. Labirint Želja za leto 2020 pa je bil še posebej postavljen z namenom sprejemanja naših želja za leto 2020.

Za meditativno glasbo je poskrbela Klara s hang drumom.

Vsi smo stopili v labirint, prispeli v njegovo  središče in izstopili iz njega. Drugačni, saj labirint na vsakomur pusti vtis. Oddali smo svojo željo za leto 2020, jo prepustili starodavnem procesu in energiji, ki smo jo ustvarili v ritualu. Naslednji labirint bo postavljen v februarju. Vabljeni vsi!

 

Podobne Objave