Zahtevajte vaše življenje nazaj!
Video/Tekst

Izgorelost - brezplačni 1.korak

1 Modul 5 Lekcije None

O tem programu

Enter your tPred vami je on-line program, ki vam s svojo edinstveno kombinacijo nudi prvo pomoč pri akutnem stanju, lajšanje simptomov in regeneracijo pri izčrpanosti, utrujenosti ter izgorelosti.Program je namenjen vsem, ki:

  • se počutite izčrpani,
  • ste kronično utrujeni,
  • pri sebi zaznavate prve znake izgorelosti,
  • ste že v akutnem stanju izgorelosti,
  • okrevate po izgorelosti in ne želite ponovno pasti v njeno brezno.

Učinkovit in preprost holističen on-line terapevtski pristop, ki je sestavljen tako iz najsodobnejših pristopov k izboljšanju počutja v primeru kronične utrujenosti, izčrpanosti, izgorelosti ter podobnih stanj, vsebuje pa tudi pristope starodavnih znanj, ki vplivajo predvsem na vaše energetsko stanje. Ekspresivni art pristop in joga terapevtski pristop sta v svetu najučinkovitejše orodje za lajšanje simptomov, izboljšanje vašega počutje in regeneracijo.Ekspresivna art terapija na nežen način deluje na podzavest. Njeni učinki so vidni in občuteni takoj. Joga terapija je tisočletja stara holistična metoda, ki z nežnimi, skrbno premišljenimi vajami in tehnikami, aktivno deluje na vašo energijo in s tem na vaše počutje.

Struktura

REGISTRIRANI UPORABNIKI
5 Lekcije

Modul 1

Uvod v program 7 korakov do življenja brez izgorelosti

Pred vami je on-line program, ki vam s svojo edinstveno kombinacijo nudi prvo pomoč pri akutnem stanju, lajšanje simptomov in regeneracijo pri izčrpanosti, utrujenosti ter izgorelosti.

Pen