Labirint.

Starodavna modrost za moderne čase.

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Starodavne vzorce  najdemo v mnogih kulturah po vsem svetu. Oblike labirinta so našli na lončeninah, tablicah in ploščicah, ki segajo že v 5000 let. Poznajo ga v indijanski tradiciji, keltski, indijski, majevski kulturi, v judovstvu pa je znan kot Ka bala.


Značilnost labirintov je, da imajo samo eno pot, ki vodi v in iz središča. Carl G. Jung je sprehod po labirintu opisal kot proces individualizacije, to je integracija osebnosti do celovitosti človeka. V središče samega labirinta vedno prinesemo del sebe, ki še ni integriran in zahteva našo pozornost. Prinesemo strah, sram, krivdo in raznovrstne druge normalne človeške težave in zagate. Pomembno pa je, kaj nam labirint ponudi kot dar, ko iz njega izstopamo.


Hoja v labirintu je namreč meditativnega značaja in omogoča umu, da se umiri, omogoča ponovno vzpostavitev mentalnega, čustvenega in telesnega ravnovesja v človeku, omogoča refleksijo, vpogled vase ter odkritje novih aspektov naše psihe, do katerih še nismo imeli dostopa, dotaknemo se lahko tudi svoje inovativnosti in vizionarstva.


Če želite izkusiti zdravilne učinke labirinta lahko to storite z udeležbo na dogodkih postavitve labirintov.


Labirinte pa postavljam tudi zasebno (če ga želite postaviti na zasebnem prostoru) in za potrebe razvoja ter povezovanja raznih skupin (teambuilding, poslovna srečanja...).

LABIRINT POT V SVETIŠČE DUŠE

Srce je svetišče duše, kjer v tišini srečamo samega sebe.

Zakaj nas srce vedno znova in znova opomni, ko se nam zgodi krivica, ko smo ranjeni in prizadeti?

 

Občutki tesnosti, stiskanja in praznine nam na globlji ravni čutno pokažejo, česa se bojimo, koga nas je strah in kam nočemo. Srce ni le fizični organ, ampak je naš notranji kompas, nad katerim naš um nima kontrole. Je najbolj ranljivi del našega energetskega telesa, hkrati pa tudi najmanj zaščiten. Včasih se nam zdi, da hodimo po svetu z neizmernim hrepenenjem po ljubezni. Velikokrat pa jo iščemo na povsem napačnih mestih.


Naše srce namreč ne bo napolnila ljubezen in pozornost druge osebe, temveč stik in zlitje z našo dušo. Naše hrepenenje po zlitju z vseobsegajočo energijo ljubezni budi prastar spomin, na čas, ko smo izkušali enost. Po zapisih starodavnih kultur je srce prostor, kjer prebiva kot gorčično seme velika naša duša. Tam je vse, kar je duhovnega, božjega in dušnega.

 

Srce je namreč dušni instrument, ki nam pomaga zapolniti našo človeško praznino z neskončno ljubeznijo življenja.


DELAVNICA ARIADNA, AKTIVACIJA, VSTOP IN DEAKTIVACIJA LABIRINTA


Na delavnici Ariadna, ki je poimenovana po atenski hčerki kretskega kralja Minosa in Pasifae, simbolično pa njen obstoj pomeni pomoč iz vsakodnevnega labirinta, ki mu pravimo življenje, boste spoznali:


 •  kako postaviti labirint,
 • kako ga odpreti ter aktivirati,
 • pravila vstopa in obnašanja v labirintu,
 • kako zapreti labirint.


Tokratna delavnica Ariadna bo globoko posegla v energetski prostor za vašim srcem, v sveti prostor naše duše. Ko boste vzpostavili stik s svojim svetiščem, boste narisali svoj srčni labirint, ki vam bo pomagal jasno postaviti namen vašega vstopa v labirint. Srčni labirint bomo simbolično postavili v obliki srca.

 

Aktivacija labirinta in vstop bosta podprta s pomočjo starodavnih ritualov, pri čemer boste aktivno sodelovali. Občutili boste, da ste del skupine, ki jo povezuje simbolična Ariadnina nit. Vstop v labirint bo edinstvena izkušnja meditativne hoje, vaše osebne poti v svetišče vaše duše. Ko boste izstopili iz labirinta, boste začutili sebe in svet okoli vas na povsem drugačen, globlji način. Ob zaključku dogodka boste pomagali pri zapiranju in deaktiviranju labirinta. Postavitev, vstop v labirint ter zaključek rituala je energetsko-duhovna izkušnja, tako na individualnem kot tudi kolektivnem nezavednem. 

PROGRAM DOGODKA POT DO SRCA


9.30. – 10.00.
Prihod in registracija udeležencev
 

10.00. – 10.50.

Uvod
Katja Premrl – Obrazi ljubezni - poezija
 

10.55. – 11.25.
Sonja Ditinger – Pot do srca – kanaliziranje svetlobnega jezika
 

11.30. – 12.30.
Vodeno gibalno potovanje z glasbo
 

12.30. – 13.30.

Lahko vegetarijansko kosilo
 

13.30. – 16.30.

Katja Ujčič – delavnica Ariadna - postavitev labirinta


16.30. – 17.30.

Katja Ujčič – individualni napotki za vstop v labirint

Sonja Ditinger - individualne svetlobne kode

Prigrizki, kava, čaj


17.30. – 20.30.

Katja Ujčič – aktivacija, vstop in deaktivacija labirinta

Dogodek bo potekal v soboto, 15.2.2020 od 9.30. do 20.30. ure, v prijaznem okolju Devi joga centra v Ljubljani.Pogostitev med odmori in lahko vegetarijansko kosilo so *vključeni* v kotizacijo, tako da se lahko sprostite in uživate v dnevu.


Redna kotizacija za ta dogodek je 109 EUR , če rezervirate in plačate vstopnico do 26.1.2020,  je vaša kotizacija samo 97 EUR.


A to še ni vse, če:

 • kupite 2 ali več vstopnic (ob plačilu uporabite promocijsko kodo DUET)
 • ali
 • če se prijavite kot udeleženec/udeleženka moji prejšnjih dogodkov, se vaša kotizacija za prijave do 26.1.2020 še zniža na samo 79 EUR na osebo! Za kodo lahko povprašate na [email protected]


In še srčni BONUSI:

 • individualni posvet: pred vstopom v labirint boste imeli edinstveno možnost, da si vstop v labirint skrojite po svoji meri z individualnim posvetom, saj bom na volja tudi za individualne nasvete,
 • 1 brezplačen obisk Joga terapije in meditacije, ki jo izvajam vsak prvi četrtek v mesecu (koriščenje v februarju ali marcu 2020) v vrednosti 33 EUR,
 • CD s 5 posnetki kanaliziranih sporočil v svetlobnem jeziku v vrednosti 25 EUR,
 • knjiga Obrazi ljubezni po znižani ceni (4 EUR popusta)
 • darilca presenečenja.

Kako si lahko rezerviraš svoje mesto?

Vse informacije o dogodku Pot do srca in prijavi  nanj:  Srčno vabljeni!

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.