2-dnevnA ON-LINE DELAVNICA.

Obvladajte vaš um.

Izkusite moč meditacije in joga terapije za umiritev misli, izboljšanje fokusa in razpoloženja.

Um je močno orodje, ki vas lahko ujame v bedo ali vas osvobodi trpljenja, dvigne vaše razpoloženje in pomaga uresničiti vaš potencial. Šibek, strupen in neosredotočen um blokira svobodno izražanje vaše prave narave in ustvarja tesnobo, depresijo in številne druge psihološke izzive. Ko pa osvobodite svoj um negativnih vzorcev, prečistite misli in se osredotočite, postane močan zaveznik pri doseganju vašega resničnega namena v življenju.

Če želite biti veseli, uspešni ali ustvarjalni, morate obvladovati vaš um, da bo postal vaš služabnik in ne vaš gospodar.

 • Ali trpite za boleznimi in bi radi preizkusili metode, ki obravnavajo človeka celostno?
 • Ali se soočate z izzivi v vašem življenju in potrebujete pomoč pri nadaljnjih korakih?
 • Ali ste pod stresom, izčrpani ali celo izgoreli ter potrebujete strategijo do boljšega počutja?
 • Ste že doživeli travmo in si želite nežnega, neinvazivngae in celostnega zdravljenja?
 • Vas zanima starodavni celostni način obravnave človeka, ki pozitivno vpliva na telo, um, psiho, čustva in dušo?
 •  Čutite, da imate pomembno poslanstvo in si želite prebuditi vaše skrite speče potenciale v vas? 

Joga terapija (mantra meditacija, chantanje, vizualizacija, pranayama...)


- je eden najboljših sistemov vsakodnevne rutine za boljše počutje, 

- omogoča aktivacijo genov za samo-zdravljenje in samo-regulacijo,

- zmanjšuje gene, ki povzročajo bolezni in vnetja,

- pomaga pri reševanju psiholoških in čustvenih težav,

- pomaga pri prebujanju notranjih potencialov,

- pomaga pri razvoju močnih, kognitivnih in vedenjskih mehanizmov za spopadanje z anksioznostjo, depresijo, izgorelostjo in ostalimi psihosomatskimi stanji.

Prednosti joga terapije
FIZIČNO POČUTJE:  
stabiliziranje srčnega utripa, sproščenost telesa, umiritev živčnega sistema, povečanje dihalne zmogljivosti, boljši spanec in prebava, lajšanje bolečin, regeneracija telesa

ČUSTVENO RAVNOVESJE: širjenje zavesti, občutek veselja in miru, izboljšana osredotočenost in koncentracija, pozitivnost in optimizem, umiritev uma

SPIRITUALNI RAZVOJ: lajšanje simptomov duhovnega prebujenja, stik z intuicijo, usmeritev posameznika na pot njegovega poslanstva

2-dnevna on-line joga terapevtska delavnica 

Obvladajte vaš um


Namen delavnice je usmeriti vaš um s pomočjo joga terapevtskih praks in meditacij iz tradicije Viniyoga. Nežne in enostavne joga prakse bodo vključevale holistična orodja: preprosti gibi telesa (Āsana), zavestna regulacija dihanja (Prāṇāyāma), ponavljanje starodavnih manter (Mantra), vizualizacije (Bhāvanā), kretnje (Nyāsa) in vodene meditacije (Dhyānam).

Viniyoga pomaga v vsaki situaciji, težavi, bolezni, prehodnem težjem obdobju ali trenutku v življenju, v katerem menite, da potrebujete podporo. Preverjeno pomaga ob izčrpanosti, izgorelosti, depresiji, anksioznosti, neplodnosti, kroničnih in akutnih boleznskih stanjih, duhovnem prebujenju ali težkem čustvenem obdobju. Joga terapijo lahko uporabimo tudi kot dopolnilno energetsko podporo ob konvencionalnem medicinskem zdravljenju.

Terapevtsko holistični pristop  - Viniyoga NI PRISTOP, ki ga nudijo ostale zvrsti joge. JE PRISTOP, ki je usmerjen v celostno energetsko zdravljenje, s  pomočjo izjemno subtilnih starodavnih metod, vključno z zvokom, kretnjami, dihanjem, vizualizacijo. 

Decemberska delavnica vas bo fizično, čustveno in energetsko pripravila na vaš naslednji korak do bolj izpopolnjujočega življenja. 

Nobeno predznanje joge ni potrebno. Delavnica je namenjena tako začetnikom kot tistim, ki so napredni jogisti ali raziskovalci duhovnosti.

Obvladajte vaš um - obvladajte vaše življenje!

Sprostitev

Umiritev uma in živčnega sistema. Dihanje, mantra meditacije, subtilne in nežne joga terapevtske vaje omogočijo naravni inteligenci telesa, da se aktivira in pomaga k hitrejši ter uspešnejši sprostitvi in regeneraciji telesa ter uma.

Obvladovanje

Povečini živimo življenje na avtomatskem pilotu. Samo-refleksija nam omogoča postavitev zdravih in funkcionalnih podzavestnih temeljev, ki bodo pripomogli k integriteti, zdravem egu in opolnomočenju.   

Vitalnost in radost 

Joga terapevtske vaje, zavestna regulacija dihanja, ponavljanje manter, jogijske kretnje pripomorejo k vitalnosti telesa, boljši pretočnosti energije in s tem k boljšem počutju nasploh ter občutku radosti in sprejemanju vsega.

Moč in mirnost

S pomočjo mantra meditacije, vizualizacije in starodavnih chantov stopimo v notranji prostor miru in moči, kjer lahko brez strahu odkrivamo pravo resnico, ki čaka na razodetje globoko v podzavesti. S spoznavanjem resnice stopimo na življenjsko pot prave identitete in edinstvene narave.

Jogacharya T. Krishnamacharya, oče joga terapije, je joga terapijo označil kot operacijo brez neposrednega rezanja telesa.

Na decemberski delavnici boste lahko občutili energetske spremembe, ki vam bodo pomagale pri transformaciji negativnih vzorcev, izčrpljujoče energije ter razpršenih misli in vas bodo spremljale na vaši nadaljni poti v življenju.

Prednosti joga terapevtskega umika OBVLADAJTE VAŠ UM:

 • 1200-letne metode obvladovanja uma,
 • holistični pristop razreševanje notranjih kompleksov in vzorcev, 
 • odklepanje ustvarjalnosti,
 • metode obvladovanja stresa in samoregulacije,
 • subtilne in preproste prakse zmanjšanja anksioznosti in depresije,
 • tehnike izboljšanja kakovost spanja,
 • stik z občutki sreče, miru in zadovoljstva,
 • izboljšanje jasnosti, osredotočenosti in prisotnosti,
 • več energije, 
 • regeneracija telesa in uma ter čustveno ravnovesje.

MNENJA

 


"Vrhunec celotne preobrazbe, ki sem jo doživela s Katjo je bil postavitev labirinta in meditativne sprehod po labirintu. Z eno besedo božansko. Da ne omenjam chantanja. Nisem človek ki bi se tega udeleževala, bila sem že na par chantanjih, a jih nikoli nisem začutila tako kot Katjinega. Prodoren glas in moč izdiha, ki ga Katja ima občutiš tudi na svojem telesu. Zelo sem zadovoljna s Katjinimi delavnicami in jih res toplo priporočam. ♥️♥️♥️" Katja, Slovenija

"Vsakič znova me je fasciniralo kako različne tehnike, pristopi iz tebe izvabijo uvide in globoka spoznanja. Skupaj smo ustvarile sveti, zaupanja vreden prostor, poln podpore kjer smo se lahko sprostile, razgalile svojo dušo , smejale in jokale .  tem trenutku je to zame pravo bogastvo, da imam ob sebi tako srčne ljudi. Hvala draga Katja Ujčič , da nam pomagaš odkrivati naše potenciale, ki jih nosimo v sebi. " Mateja, Ljubljana 

"Katjino znanje, energije in podpora so kot nežna reka, ki te pelje varno do oceana. Ob pravih trenutkih pa preseneti z neposrednostjo in odločnostjo, kot močan tok, ki te ponese čez ovire, ki jih sam ne moreš premagati." Polona, Ljubljana

"Na enotedenskem retreatu mantra meditacij in učenja Patajalijevih jogijskih suter se je udeležencem povečala količina genov, odgovornih za zdravljenje in samo-regulacijo ter drastično zmanjšala količina genov, ki povzročajo bolezni ter vnetja." - Deepak Chopra (o raziskavi, ki ga je izvedla Chopra Fundation)

2-dnevna on-line joga terapevtska delavnica

OBVLADAJTE VAŠ UM

 

TERMIN:

sobota, 4. december 2021 od 17h do 20h (vključen 15 minutni odmor)

in 

nedelja, 5.december 2021 od 17h - 20h (vključen 15 minutni odmor).

LOKACIJA: ON-LINE.

Povezavo prejemete po plačilu.

Ob prijavi se strinjate s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja dogodka.

Delavnica je namenjena vsem, ki: 

 • želite obvladati svoj um,
 • želite izboljšati kakovost svojega življenja,
 • želite bolje razumeti sebe,
 • želite ublažiti depresijo ali negativnost,
 • želite dodati meditacijo v vašo dnevno rutino,
 • želite raziskati svoje čustvene in psihološke razsežnosti,
 • želite zmanjšati stres in s tem povezane tesnobe,
 • želite izboljšati svojo osredotočenost, da boste lahko izboljšali svojo produktivnost,
 • poskušajte najti smisel in namen svojega življenja ter doseči svoj pravi potencial!


Pozdravljeni,


živimo v redkih in intenzivnih časih, ko se velikokrat počutimo zmedeni in nestabilni. Hkrati pa se nam ponuja neverjetna priložnost, da naredimo pomembne korake v svojem življenju. Lahko postanemo junak ali junakinja našega notranjega potovanja, odpravimo negotovosti, naredimo trajne notranje preobrazbe in prispevamo k spremembam v svetu.

Ni dovolj samo razmišljati in sanjariti o boljših časih. Da bi postali pristni in živeli izpolnjeno življenje, moramo stopiti na pot naše notranje samouresničitve. Prednovoletna decemberska delavnica vam bo zagotovo pomagal k obvladovanju vašega uma, umiritvi misli, sprostitvi telesa in občutku notranje radosti. To darilo, ki si ga boste podarili, vas bo spremljajo tudi v letu, ki prihaja. 


V vseh letih poučevanje in zdravljenja z joga terapijo verjamem, da je zdaj čas, da človeštvo razširi zavest in stopi na pot duhovne revolucije. Duhovne izkušnje, ki sem jih doživela v letih osebnega spiritualnega razvoja so me pripeljale do zavedanja, da brez energetske podpore, izostritve notranjega kompasa in čutil ter umiritve mentalnega vorteksa, ne moremo napredovati ne osebno ne kot človeštvo.


Na decemberski novoletni delavnici se boste podali na potovanje v globine vašega zavedanja ter izkusili delček vaše višje inteligence.


Vabljeni vsi, ki čutite, da je nastopil čas tako za notranjo osebno spremembo, kot tudi za spremembo zavesti človeštva.

Katja Ujčič

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.