Obvladajte vaš um – 3-dnevni decemberski retreat

Namen reterata Obvladajte vaš um je usmeriti vaš um s pomočjo joga terapevtskih praks in meditacij iz tradicije Viniyoga. Nežne in enostavne joga prakse bodo vključevale holistična orodja: preprosti gibi telesa (Āsana), zavestna regulacija dihanja (Prāṇāyāma), ponavljanje starodavnih manter (Mantra), vizualizacije (Bhāvanā), kretnje (Nyāsa) in vodene meditacije (Dhyānam).

Viniyoga pomaga v vsaki situaciji, težavi, bolezni, prehodnem težjem obdobju ali trenutku v življenju, v katerem menite, da potrebujete podporo. Preverjeno pomaga ob izčrpanosti, izgorelosti, depresiji, anksioznosti, neplodnosti, kroničnih in akutnih boleznskih stanjih, duhovnem prebujenju ali težkem čustvenem obdobju. Joga terapijo lahko uporabimo tudi kot dopolnilno energetsko podporo ob konvencionalnem medicinskem zdravljenju.

Terapevtsko holistični pristop  – Viniyoga NI PRISTOP, ki ga nudijo ostale zvrsti joge. JE PRISTOP, ki je usmerjen v celostno energetsko zdravljenje, s  pomočjo izjemno subtilnih starodavnih metod, vključno z zvokom, kretnjami, dihanjem, vizualizacijo.

Decemberski retreat vas bo v objemu starih zidov samostana Mekinje fizično, čustveno in energetsko pripravil na vaš naslednji korak do bolj izpopolnjujočega življenja.

Nobeno predznanje joge ni potrebno. Reterat je namenjen tako začetnikom kot tistim, ki so napredni jogisti ali raziskovalci duhovnosti.

Reterat je namenjen vsem, ki:

  • želite obvladati svoj um,
  • želite izboljšati kakovost svojega življenja,
  • želite bolje razumeti sebe,
  • želite ublažiti depresijo ali negativnost,
  • želite dodati meditacijo v vašo dnevno rutino,
  • želite raziskati svoje čustvene in psihološke razsežnosti,
  • želite zmanjšati stres in s tem povezane tesnobe,
  • želite izboljšati svojo osredotočenost, da boste lahko izboljšali svojo produktivnost,
  • poskušajte najti smisel in namen svojega življenja ter doseči svoj pravi potencial.

TERMIN: petek, 3. december 2021 – nedelja, 5. december 2021

Petek, 3.12. 2021, začetek ob 18h do nedelje, 5.12.2021 do 15h

LOKACIJA: čudoviti in spokojni ambient Mekinjskega samostana v Kamniku, Polčeva pot 10, Mekinje.

Nočitve in prehrana so vključeni v ceno. Za enoposteljno sobo je potrebno doplačilo. Prehrana je vegetarijanska.

Število mest je omejeno.

V primeru odpovedi dogodka zaradi višje sile prejmete povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjate s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja dogodka.

COVID -19

Na dogodku bomo upoštevali navodila NIJZ, hkrati pa vas naprošamo, da spoštujete vsa veljavna priporočila za preprečevanje širjenja COVID-19.

Za več informacij in prijavo kliknite na povezavo: Obvladajte vaš um! 

Vabljeni! 

Podobne Objave