fbpx


Katja Ujčič je raziskovalka duha, telesa in uma, predavateljica, svetovalka parom, skupinam, podjetjem in posameznikom pri osebnostni rasti in spoznavanju samega sebe ter svojega izvornega poslanstva. Razvila je specializiran, a preprost holistični pristop za lajšanje in premagovanje težav fizičnega, psihičnega, emocionalnega in duhovnega izvora, ki je namenjen vsem, ki se znajdejo v življenjski situaciji, v kateri rabijo pomoč osebe, ki posameznika opolnomoči in mu posreduje tehnike, s katerimi si lahko pomaga tudi sam.

Katja Ujčič je že vrsto let svetovalka s področji ekspresivne art terapije in joga terapije ter v svojo prakso prepleta starodavne modrosti in prakse ter sodobno znanost. Enostavno in sočutno pripelje posameznika do spoznanja resnice, ki vsakogar opolnomoči ter pripelje do dolgoročne spremembe.

Svojo jogijsko pot je začela v Sloveniji, študij joga terapije pa nadaljuje v tujini. Med študijem za coach-a je vzljubila psihologijo Carla Gustava Junga in simbolični pogled na življenje, ki ga je povezovala širše. Po študiju ekspresivne art terapije je obe znanosti - jogo in jungovo psihologijo – začela prepletati tudi v svoji praksi, kjer svetuje. Zasleduje skupni namen obeh ved, ki je - pripeljati posameznika do njegovega bistva, do njegove resnice.

Zelo pomemben in srčni del svojega poslanstva pa je pomagati vsem, ki želijo razviti ali odkriti svoj talent ter odpraviti blokade kreativnega pretoka. Razvila je specializirano metodo - del programa Nadarjeni+, ki privede nadarjenega posameznika do intenzivnega potovanja vase in mu pomaga prepoznati ter sprejeti talent in investirati v njegov nadaljnji razvoj ter črpati samozavest, intuicijo, moč in kreativni pretok iz svoje avtentičnosti. Vsem nadarjenim, odkritim, kot tudi še neodkritim, nudi tudi prostor za izražanje svojega kreativnega potenciala in druženje s podobno intenzivnimi posamezniki.

 
Podjetja, katerim Katja Ujčič svetuje, so podjetja, ki so usmerjena v razvoj novih prodornih tehnologij in vsebin, podjetja, ki se ukvarjajo s kreativnostjo, izumiteljstvom, programiranjem ter tista, ki želijo ostati v koraku s časom, ki prihaja. 


Katja je diplomirana novinarka, s končanim študijem MBA. V svojem poklicnem življenju je bila na zahtevnih in odgovornih delovnih mestih. Kot izjemno nadarjen otrok ni imela možnosti razvoja svoje nadarjenosti in je izkusila pot brez pravega vodstva in podpore, zato želi vsem, ki so odkriti ali še neodkriti talenti, sočutno pomagati na njihovi poti.

Izobraževanja

Dodatna izobraževanja

Formalna izobrazba

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.