Katja Ujčič je raziskovalka duha, telesa in uma, predavateljica, mentorica, svetovalka parom, skupinam, podjetjem in posameznikom pri osebnostni rasti in spoznavanju samega sebe ter svojega izvornega poslanstva. Razvila je specializiran, a preprost holistični pristop za lajšanje in premagovanje težav fizičnega, psihičnega, emocionalnega in duhovnega izvora, ki ga je nagradila s svojo edinstveno metodo odkrivanja ter razvijanja nadarjenosti pri odraslih in otrocih - The Loop of Creation™ .  

Katja Ujčič je že vrsto let svetovalka s področji ekspresivne art terapije, joga terapije in terapije za nadarjene ter v svoji praksi prepleta starodavne modrosti in sodobno znanost. Enostavno in sočutno pripelje posameznika do spoznanja njegove notranje resnice in njegovega pravega talenta, kar vsakogar opolnomoči, da zaživi avtentično življenje.

Jogijsko pot je Katja začela v Sloveniji, študij joga terapije pa nadaljuje v tujini. Med študijem je vzljubila psihologijo Carla Gustava Junga in moč ekspresivne art terapije. Zaradi svoje osebne izkušnje nadarjene osebe je terapevtsko pot nadaljevala na študiju terapije za nadarjene. Verjame namreč, da je vsak izmed nas nadarjen, zato pri delu s svojimi strankami s celega sveta zasleduje cilj, kako pripeljati posameznika do njegovega bistva, do njegove resnice, do njegove nadarjenosti.

Katja verjame, da so kreativnost, vitalnost in nadarjenost kvalitete, ki bodo popeljale svet v boljšo prihodnost. Zato je največji del svojega poslanstva namenila odkrivanju in razvijanju talentov ter odpravljanju blokade kreativnega pretoka. Njena metoda odkrivanja in razvijanja talenta The Loop of Creation™ privede nadarjenega posameznika do intenzivnega potovanja vase, mu pomaga prepoznati in sprejeti talent, investirati v njegov nadaljnji razvoj ter črpati samozavest, intuicijo in moč iz njegove avtentičnosti. Vsem nadarjenim, odkritim, kot tudi še neodkritim, nudi tudi prostor za izražanje njihovega kreativnega potenciala in druženje s podobno intenzivnimi posamezniki.

 
Podjetja, katerim Katja Ujčič svetuje, so podjetja, ki so usmerjena v razvoj novih prodornih tehnologij in vsebin, podjetja, ki se ukvarjajo s kreativnostjo, invativnostjo, izumiteljstvom ter tista, ki želijo ostati v koraku s časom, ki prihaja. 


Katja je diplomirana novinarka, s končanim študijem MBA. V svojem poklicnem življenju je bila na zahtevnih in odgovornih delovnih mestih. Kot izjemno nadarjen otrok ni imela možnosti razvoja svoje nadarjenosti in je izkusila pot brez pravega vodstva in podpore, zato želi vsem, ki so odkriti ali še neodkriti talenti, sočutno pomagati na njihovi poti ter njihov talent implementirati v njihovo življenje. 


Katja Ujčič je edina svetovalka s področja terapije za nadarjene v Sloveniji. Predava, svetuje in pomaga strankam ter podjetjim s celega sveta, je vključena v mednarodne skupine za nadarjene in sodeluje s svetovnimi terapevti, inštituti in skupnostmi za nadarjene.

Izobraževanja

Dodatna izobraževanja

Formalna izobrazba

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.