Novice

Napovednik za mesec december 2019

Smart ali hard v praznični december?

Zadnji mesec v letu je mesec zabav, veseljačenja in druženja. Je čas, ki nam omogoča, da spustimo zavore, porušimo zidove ter se sprostimo in si dovolimo več.

Je pa tudi čas, ko so energetske koprene iluzij tanjše in zaradi tega pretok med dimenzijami boljši. Zato je super mesec za refleksijo vsega, kar se nam je zgodilo v leto 2019 in resničnega spoznanja v kakšnem notranjem stanju zapuščamo to leto.

December je čas, ko vesolje sprejema naše želje bolj velikodušno in jih popelje tja, kjer bodo res slišane in uresničene. Ali ne bi bilo lepo, da je končno vaša želja res uresničena?

Be smart and work with universe!


LABIRINT ŽELJA

Če se boste sprehodili po Labirintu Želja, ki bo vašo željo za leto 2020 sprejel in oddal, potem boste imeli možnost več, da vaša želja prispe v pravi nabiralnik univerzuma.

Prijave so v polnem teku, zato kar pohitite in si svojo mesto rezervirajte še danes na [email protected]!

Več informacijo o delavnici Ariadna in vstopu v Labirint želja si lahko ogledate na spletni strani, kjer smo za vas pripravili tudi kratek filmček, kako nastaja labirint. Ogledate si ga lahko tukaj: https://katjaujcic.com/programi/delavnice/labirint/


“En garde!”

Je vaš um nenehno na straži? Ali neprestano preverjate svojo varnost (psihološko, emocionalno in telesno)? So vaši živci nenehno v pozornosti na pretečo nevarnost iz okolice? Potem ste večinoma časa v levi možganski hemisferi, kjer je dom intelekta, analiz in našega ega.

Stražarjenje je naloga leve možganske hemisfere, ki ustvarja zgodbe, zgodbice, govorice, da se naš ego lahko potrjuje. Prevelika aktivacija leve možganske hemisfere vpliva na naš živčni sistem in s tem na naše celotno počutje. Zato smo nenehno v stanju stresa, kar pripelje do sesutja mentalnega, emocionalnega in energetskega sistema človeka, do izgorelosti, do kolapsa.

Kaj storiti? Vklopite desno možgansko hemisfero, ki nam omogoča biti v flow-u, videti širšo sliko sebe in drugih ter je (med drugim) odgovorna tudi za občutek prepustitve boljšemu, zaupanju sebi in stiku s seboj.

Ko vklopimo desno polovico možganov in le-ta prevzame svojo naravno vlogo, se leva sprosti, živčni sistem si spočije in stres ublaži.

Kako aktiviramo desno možgansko hemisfero? Z ustvarjalnostjo, izražanje sebe s pomočjo barv, zvokov, gibanja, hoje po gozdu, kuhanju, prepevanju…. Preprosto, pa vendarle tako odtujeno od nas, mar ne?

Si želite še pred vstopom v novo leto znižati nivo stresa in aktivirati desno polovico možganov? Pridružite se nam na:

prednovoletni delavnici Naravnajte svoj kompas za leto 2020 nase!

kjer boste počistili vso zastalo energijo od tega trenutka nazaj do vašega prvega dneva življenja in se napolnili z novo energijo, ki vam bo dala jasnost, odločnost in stabilnost. Dodali pa bomo še kreativnost in intuicijo, če se boste v letu 2020 odločili odpreti vsem možnostim vaših potencialov.

Ta delavnica je namenjena vsem, ki menite, da preveč analizirate, premlevate, ste v nenehnem stanju mentalnega vrtiljaka in obrambe ter ste že popolnoma izčrpani od napajanja svoje obrambne trdnjave. 

Lokacija: Rožna dolina cesta VI, št. 30, Ljubljana

Datum: sobota, 28.12.2019, 9:00 – 19:00 (12:00 – 14:00 premor za kosilo)

Cena: 55 EUR

Ob zgodnji prijavi do 10.12.2019 prejmete popust v višini 10%.

Število mest na delavnici je omejeno (trenutno prosta samo še dva mesta), zato pohitite s prijavami na [email protected]

Če želite še dodatne informacije, vas vabim, da mi vaša vprašanja pošljete na e-naslov: [email protected].

Vabljeni!

Podobne Objave