Mesečna srečanja na joga terapiji in meditaciji

Redna mesečna srečanja na joga terapiji in meditaciji s Katjo Ujčič bodo vsak prvi četrtek v mesecu od 19:00 do 20:00 v Parinama centru v Ljubljani.
Število mest je omejeno, zato so prijave OBVEZNE na e-mail [email protected].

Na mesečnih srečanjih bomo združevali starodavne subtilne jogijske terapevtske tehnike po metodi Viniyoge in meditacijo. Viniyoga je terapevtski jogijski pristop, ki obravnava človeka holistično. Z uporabljanjem nežnega energetskega gibanja, pranajame, manter, vizualizacije in ritualov, privede posameznika v stanje, kjer se poveže s svojim izvorom v meditaciji. Meditacija je individualna izkušnja in je lahko zdravilna, energijska, sporočilna, sproščujoča, odvisno od posameznika ter njegovega procesa. Absolutno nobeno predznanje ali fizična pripravljnost ni potebna. Srečanja so primerna tako za začetnike, kot tudi za že izkušene jogiste in učitelje joge, da razširijo svoje znanje ter stopijo v subtilni energetski proces.

Trajanje: 60 min

Lokacija: Center Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana dvorana Ida (ko zapeljete na parkirišče, pojdite do konca objekta. Tam zavijte levo in pojdite do drugega skupnega vhoda – steklena vrata. Center Parinama se nahaja v prvem nadstropju na desni strani.)

Cena: 33 EUR

Datumi naslednjega srečanja: vsak prvi četrtek v mesecu: 12.9.2019, 3.10.2019, 7.11.2019, 5.12.2019, 9.1.2020…

Več o delavnicah in prijavi najdete na spodnji povezavi.

Delavnice

 

Podobne Objave