Novice

Marčevski dogodki

Za vse, ki vestno upoštevate navodila in ostajate doma, sem za vas pripravila nekaj on – line dogodkov, ki vas bodo razveselili, zagotovo pa boste izvedeli tudi kaj novega zase in o sebi.

➽ POGOVOR Z MOJO NADARJENO PRIJATELJICO IZ FRANCIJE Valérie Dussaut – torek, 17.3.2020 ob 20:30 v živo v FB skupini Poštekaj nadarjenost! https://www.facebook.com/groups/postekajnadarjenost/?ref=bookmarks

Valerie je že vrsto let priznana učiteljica joge in joga terapevtka. Svoje nadarjenosti se ni zavedala do svojih odraslih let, ko jo je o tem seznanil njen terapevt. Ker mu ni verjela, je naredila teste nadarjenosti, ki so njeno nadarjenost potrdili. Z Valerie se bomo pogovarjali o tem, kako se je počutila kot še neodkrita nadarjena in ali se ji je življenje spremenilo po tej ugotovitvi. Vprašali jo bomo tudi, kako se sooča s težavami in stiskami nadarjenih ter kako svojo nadarjenost uporablja pri svojem delu. Valerie ni samo nadarjena, temveč tudi izjemno intuitivna oseba. Svojo intuicijo uporablja tudi pri delu s svojimi strankami.

Pogovor bo zanimiv za vse, ki se vam zdi, da niste nadarjeni, pa vendarle v sebi čutite, da lahko nekaj ponudite temu svetu, za vse, ki slutite, da ste nadarjeni, pa ne veste, kako to sploh zgleda ter za vse, ki ste prepoznani kot nadarjeni. O nadarjenosti in kaj sploh to je (to ni le inteligenčni količnik) pa si lahko preberete na mojem blogu: https://katjaujcic.com/pet-podrocji-intenzivnega-zaznavanj…/

Prav tako bo pogovor zanimiv za vse tiste, ki se zavedate svoje intuicije in jo tudi uporabljate ali si jo želite uporabljati v svojem življenju.

Posnetek intervjuja si lahko ogledate na : https://www.facebook.com/ujcickatja/

➽ BREZPLAČNA DELAVNICA ART HEALSčetrtek, 19.3.2020 ob 18:00】- zaradi varnostnih zdravstvenih ukrepov bomo delavnico izvedli on – line.

Pridružite se nam na brezplačni delavnici ART HEALS, ki bo v četrtek, 19.3.2020 ob 18:00, kjer se bomo pogovarjali, ustvarjali, se sproščali, pa tudi kaj izvedeli o sebi. Vse prijave so obvezne na [email protected], saj boste prejeli vse nadaljnje informacije.

➽ POGOVOR Z DR.KAUSTHUBOM DESIKACHARJEM, svetovno znanim učiteljem joge in terapevtom joge, spiritualnim mentorjem in ljubiteljem fotografije sobota, 21.3.2020 ob 15:00

Dr. Kausthub Desikachar je družinski naslednik klasične joga tradicije T. Krishnamacharya in TKV Desikacharja. T. Krishnamacharya, njegov ded je bil indijski učitelj joge, ajurvedski zdravilec in učenjak. Krishnamacharya pogosto označujejo za “očeta moderne joge” in velja za enega najvplivnejših učiteljev joge 20. stoletja, saj se je pri njem učilo vrsto svetovno znanih jogijskih učiteljev, kot so Indra Devi, K. Pattabhi Jois, B. K. S. Iyengar, A.G. Mohan in njegov sin T. K. V. Desikachar, oče Kausthuba Desikacharja.  Ker se tradicionalno znanje joge v Indiji prenaša iz roda v rod, je Kausthub že v mladosti pričel s študijem joge, jogo pa je začel poučevati že od 13 leta dalje. Po končanem dvojnem magistrski študij na Univerzi v Madrasu, se je popolnoma posvetil učenju in poučevanju joge.

Kausthub Desikachar v svojih pristopih učenja ohranja starodavne modrosti in poučuje nekatere skorajda že izgubljene nauke joge. Jogijsko prakso pa je razvil in prilagodil sodobnemu svetu. Njegov nauk @viniyoga temelji na načelu, da mora biti joga vedno prilagojena posamezniku, saj smo si vsi različni, tako fizično, mentalno, čustveno kot tudi spiritualno.  Le tako lahko posameznik čimbolj izkoristit terapevtske učinke joge.

Dr. Kausthub Desikachar je soustanovitelj ustanove Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation(www.khyf.net ), ki je uradna krovna organizacija, ki predstavlja nauke T. Krishnamacharye in TKV Desikacharja.

S svojim znanjem pomaga in deluje v različnih šolah, ustanovah in bolnišnicah povsod po svetu. Ima tisoče učencev in sledilcev.

Posnetek intervjuja si lahko ogledate tule: https://www.facebook.com/ujcickatja/

➽ STARODAVNE ZDRAVILNE ENERGETSKE TEHNIKE: MANTRE IN CHANTI ponedeljek, 23.3.2020 ob 18:00

V ponedeljek, 23.3.2020 bom ob 18:00 brezplačno ON -LINE na moji FB strani @ujcickatja z vami delila starodavne metode – mantre in chant-e, ki delujejo na najbolj subtilni energetski ravni.

In kaj drugega so virusi kot energija. Nanje lahko odgovorimo tudi energetsko z močnimi zdravilnimi zvoki starodavnih učinkovitih orodij.

Staro vedsko chantanje in mantranje dviguje našo vibracijo, aktivira energetske centre in omogoča zaščito naše energije. 

 

 

 

➽ BREZPLAČNI WEBINAR TEMELJI RAZUMEVANJA NADARJENOSTIčetrtek, 26.3.2020 ob 18:00 -19:30

Na brezplačnem webinarju Temelji razumevanja nadarjenosti (pri odraslih in otrocih) se nam lahko pridružite v četrtek, 26.3.2020 ob 18:00 – 19:30. 

Ali imate občutek, da vas nihče ne razume? Vam vsi govorilo, da ste preveč občutljivi? Se vam zdi, da ste neprilagojeni za ta svet? Imate občutek, da ste iz drugega planeta? Ste ustvarjalec, umetnik, izumitelj, znanstvenik in ste obtičali zaradi kreativne blokade?

Potem obstaja velika verjetnost, da spadate med nadarjene posameznike.

Webinar je namenjen vsem:

 • ki trdite, da niste nadarjeni, imate pa občutek, da ne spadate na ta planet,
 • ki blestite na svojem področju nadarjenosti, vsakodnevno življenje pa vam je tuje in odveč,
 • genijem, ki ne razumete medčloveških odnosov,
 • ki intenzivno doživljate svet in na drugačen način povezujete informacije,
 • izumiteljem, umetnikom, ustvarjalcem vseh vrst, ki potrebujete pomoč pri izvoru, procesu in prepoznavanju novih idej in
 • ki želite prebuditi svojo nadarjenost, jo sprejeti, realizirati ter unovčiti

Pridružite se nam na webinarju, kjer svoj prostor najdejo neizmerno radovedni, neskončno kreativni, nepričakovano iznajdljivi, neumorno aktivni, nerazumljeno inovativni, vsestransko ustvarjalni in izjemno občutljivi.

Na webinarju boste izvedeli:

 • kaj nadarjenost sploh je,
 • kako se nadarjenost občuti,
 • težave, stiske in podzavestne vzorce nadarjenih,
 • kaj je to IQ in kaj ostale nadarjenosti,
 • kako pri sebi, drugih in otrocih prepoznati nadarjenost ter še veliko drugega.

Prijave so obvezne na [email protected] 

Vabljeni!

➽ INDIVIDUALNI PROGRAM ZA OTROKE IN NAJSTNIKE PRED PRIJAVO V NADALJNJE ŠOLANJEv teku】 – možno le on – line preko Skype-a ali podobno

Če imate doma devetošolca ali maturantko, ki ne ve, kam se vpisati naprej v šolanje ali okleva med različnimi področji, vi pa mu/ji želite pomagati pri izbiri, mi lahko pišete na [email protected] in poslala vam bom opis programa. Če se prijavite do 15.3.2020, vam prvo srečanje z menoj (45min) podarim.

Se vidimo on – line!

Podobne Objave