Labirint Želja

Labirint Želja

Tokrat bo v slovo od starega leta 2019 in v pozdrav novemu letu 2020 v nedeljo, 15.12.2019, postavljen Labirint Želja, ki bo sprejel ter oddal vašo željo za prihajajoče leto 2020. Aktiviran bo za sprejem želja vseh posameznikov, ki bodo vstopili vanj ter bo deloval na globlji ravni energetskih zakonitosti.

Če želite izkusiti zdravilne učinke labirinta lahko to storite na dva načina: udeležite se lahko delavnice Ariadna ali samo vstopite v Labirint

1. Delavnica Ariadna

Na delavnici se boste naučili, kakšno vlogo so v zgodovini igrali labirinti in kako si lahko sedaj pomagamo z mitološkimi zgodbami labirintov, začutili boste različne vrste energetskih vzorcev labirintov, spoznali boste, kako narisati svoj labirint, pomagali boste pri postavitvi Labirinta Želja ter njegovem aktiviranju s pomočjo starodavnih orodij. Igrali boste energetsko vlogo Ariadnega klobčiča volne. Vstopili v labirint in doživeli svojo izkušnjo tega močnega starodavnega energetskega simbola. Ob zaključku dogodka pa tudi pomagali pri deaktiviranju labirinta. Postavitev, vstop v labirint ter zaključek je edinstvena izkušnja, tako na individualnem kot tudi kolektivnem nezavednem.

Datum: nedelja, 15.12.2019

Lokacija: stavba Mladi Zmaji, Zaloška 220, Ljubljana. Parkiranje ob stavbi ali pri bližnjem trgovskem centru.

Čas: 15:00 – 21:00

Predznanje: ni potrebno

Vrednost: 33 EUR

2. VSTOP v Labirint Želja

Vsak labirint je meditativna izkušnja posameznika. Tokratni labirint je namenjen sprejemanju vaših Želja za prihajajoče leto.

Datum: nedelja, 15.12.2019

Lokacija: stavba Mladi Zmaji, Zaloška 220, Ljubljana. Parkiranje ob stavbi ali pri bližnjem trgovskem centru.

Čas: 18:00

Vrednost: 5 EUR

​Več informacij o delavnici in vstopu ter prijavi, ki je OBVEZNA, si lahko preberete na povezavi: https://katjaujcic.com/programi/delavnice/labirint/.

Podobne Objave