|

Enoletni program Kako vklopiti višjo inteligenco?

KAKO S POMOČJO VIŠJE INTELIGENCE, KI JE VSEM NARAVNO DANA ŽE OB ROJSTVU, PREBUDITI VAŠE POTENCIALE, SPREJETI VAŠO NADARJENOST IN DOUMETI SMISEL VAŠEGA ŽIVLJENJA.

Ali imate občutek, da vas nihče ne razume? Da se za vas svet drugače vrti kot za druge?

Vam vsi govorilo, da ste preveč občutljivi? Se vam zdi, da ste neprilagojeni za ta svet? Vam medosebni odnosi povzročajo težave?

Ste ustvarjalec, umetnica, izumitelj, znanstvenica in ste obtičali zaradi kreativne blokade?

“Spremembe v življenju terjajo svoj čas. Instant rešitev ni. Zato svoje znanje, izkušnje in darove nudim v enoletnem programu, kjer boste postavili nove temelje, prepoznali vašo resnico in odkrili vaše potenciale.”Katja Ujčič

Pridružite se nam na enoletnem programu, kjer bomo na edinstven način, ki ga že vrsto let uporabljam samo v individualnih programih, skupaj naredili naslednji korak v razvoju vaše nadarjenosti in edinstvenosti. Višja inteligenca, ki je iskrica vaše nadarjenosti, nam je vsem naravno dana že ob rojstvu, vsi smo že povezani z inteligenco, ki je izvor naše prave narave in potencialov. Duša je namreč prišla na svet z namenom in genius je tisti, ki ji kot krmar pomaga ta namen uresničiti.

Nadarjen je prav vsak. Nadarjenost je namreč kombinacija povezovanja in prepletanja različnih inteligenc (intelektualne, emocionalne, psihomotorične, domišljijske, senzorične…), notranjega duha geniusa, volje in poguma v luči naše notranje resnice. Gre za sprejemanje neskončno različnih informacij iz okolja, univerzuma, njihovo procesirati na unikaten, nam naravno dan notranji način, v resnico o tem, kako deluje svet in univerzum. Naš notranji genius se rodi z nami in se ga ne da priučiti. Naša edina naloga je, da ga v življenju prebudimo.

S pomočjo on-line programa in dveh dvodnevnih retreatov strokovnjakinje na področju terapije za nadarjene Katje Ujčič Kako vklopiti višjo inteligenco? boste postopoma prižigali stikala vaše nadarjenosti in še več odkrivali vaše skrite potenciale.

“Nadarjenost prinaša globino in smisel življenja ter višjo evolucijsko stopnjo človeštva.” Katja Ujčič

Enoletni program Kako vklopiti višjo inteligenco? je namenjen vsem, ki čutite v sebi notranji klic, ki ste že obupali nad instant ponudbami, ki se zavedate, da je samoraziskovanje resna pot.

KAKO VKLOPITI VIŠJO INTELIGENCO?

Program, kjer boste vklopite davno pozabljena stikala, ki bodo v vas prebudila vaše potenciale, moč, zaupanje, resnico in intucijo.

Želite osmisliti vaše življenje? Zaživeti s pomočjo višje inteligence?

Preverite kaj vse prejmete v programu Kako vklopiti višjo inteligenco na: https://katjaujcic.com/programi/delavnice/vklopi-visjo-inteligenco/

PRIJAVE ZA EARLY BIRD SPREJEMAMO DO 15.8.2021 na info@katjaujcic.com

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Mnenja udeleženk, ki so se že udeležile programa:

Ko se neko potovanje konča, spoznaš, da si prehodil res dolgo in spoznanja polno pot. Če so ob tebi pravi ljudje, je tako potovanje neprecenljiv dar sebi. Ob močni in suvereni vodji, v katero ne dvomiš, si upaš veliko, spoznavaš sebe in premaguješ svoje meje. S Katjino pomočjo se mi je postopoma uspelo izviti se iz svojih vzorcev, iti v svoje globine, se odpreti in začutiti tisti potencial, ki ga je ona videla v meni. Vse je počela na povsem naraven in ljubeč način. Okoli sebe je zbrala skupino čudovitih deklet, s katerimi sem res rada delala in se učila od njih. Njihova modrost me je vedno znova presenetila. Vem, da so one moje skrivnostne ženske iz preteklosti. Vsaka od njih je danes zaslužna za to, da sem v letu dni naredila preobrazbo in da zdaj čutim, kar sem prej samo slutila- da sem z njimi povezana. Močno. Katja, hvala ti! Petra, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?
Vsakič znova me je fasciniralo kako različne tehnike, pristopi iz tebe izvabijo uvide in globoka spoznanja. Skupaj smo ustvarile sveti, zaupanja vreden prostor, poln podpore kjer smo se lahko sprostile, razgalile svojo dušo , smejale in jokale .  tem trenutku je to zame pravo bogastvo, da imam ob sebi tako srčne ljudi. Hvala draga Katja Ujčič , da nam pomagaš odkrivati naše potenciale, ki jih nosimo v sebi. Mateja, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Neverjetno se mi zdi, kako si nas Katja vsako posebej peljala skozi proces in tudi z vsako posebej naredila cel krog, do zacelitve na koncu. To je res tvoj dar!  Uvidi pa še prihajajo za nami.Hvaležna sem vsaki posebej za tole leto, ki ste ga v tako intimnih ranljivih trenutkih prehodile z menoj, drage dušne sestre. Loni, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Draga Katja, zame je bilo to leto dni delavnic s tabo kot potovanje po vesolju, po mojih mislih, občutkih, novih spoznanjih in neverjetnih odkritjih. Predvsem sem spoznala veliko o sebi, se poglobila vase in spremenila v sebi. Vem, da bi lahko še več in da moram še veliko, ampak sem bolj počasne sorte. Tvoje znanje, tvoje energije in tvoja podpora so kot nežna reka, ki te pelje varno po poti do oceana. Ob pravih trenutkih pa presenetiš z neposrednostjo in odločnostjo, kot močan tok, ki te ponese čez ovire, ki jih sam ne moreš premagati. Hvala za vse in velik objem. Polona, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Všeč mi je bila vsebina. Tvoj način vodenja, harmoničost. Vidi se, da to, kar si govorila, je del tebe, da s tem oz. da to živiš. Všeč mi je bila energija, visoke frekvence. Na vseh delavnicah sem bila zelo sproščena. Mateja, sklop 4. delavnic Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Dobila sem novo znanje, ki so mi pomagale, da kako se bolj zavedam in poslušam notranjost, dobila sem kar nekaj znanj, kaj delamo narobe pri otrocih, dobila sem znanje, ki je tako obsežno, da še nisem vsega dojela, ampak bom pa sigurno raziskovala in se poglobila …  dobila sem tehnike za sproščanje, dobila sem …. veliko.  Polona, sklop4. delavnic Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Užitek ob spoznavanju sebe, bilo je omamno, ko si nas vodila v globine podzavesti, brez tega bi težko živela naprej, preveč je užitno. Dobila sem občutek, da zelo dobro poznam sebe in da sem na pravi poti. Tudi to, da je delo s tabo, Katja, prava pot zame. Občutek sem dobila, da me čaka zaklad, ki je zame zelo pomemben in koristen. Alenka, sklop4. delavnic Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Veliko uvida v sebe in čisto drugo perspektivo umetniškega izražanja. Anja, sklop4. delavnic Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Všeč so mi nekatera  nova teoretična spoznanja (o umu, manipulaciji, pravljičnih bitjih …) ter stvari, ki jih lahko uporabim: vaje za sprostitev živčnega sistema, dihanje z OM, jogijsko dihanje (to se mi zdi res fajn, ker je učinkovito). V bistvu zvem marsikaj novega ali vsaj utrdim tisto, kar že vem, in vidim, da mislim prav. Petra, sklop4. delavnic Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

 

Število mest je zaradi osebnega pristopa omejeno. 

Čim prej si rezervirajte svoje mesto na [email protected]. Vaša prijava bo potrjena in mesto rezervirano s plačilom zneska na TRR. Ob prijavi prejmete tudi vsa dodatna navodila.

Več o nadarjenosti si lahko preberete: https://katjaujcic.com/programi/nadarjeni/ ,

preverite vašo nadarjenost s kvizom https://katjaujcic.com/ ,

pridružite FB skupini Poštekaj nadarjenost! https://www.facebook.com/groups/postekajnadarjenost

ali prisluhnite na https://www.youtube.com/channel/UCnl5t9dIsFAaHaMo5v0qP_w

Toplo vabljeni na potovanje, kjer se boste počutili varni, zaželeni in kjer boste prejeli vso potrebno podporo za vaš osebni razvoj. 

Katja Ujčič

Podobne Objave