7 korakov do življenja brez izgorelosti

Učinkovita mešanica starodavnih modrosti in tehnik ter modernih pristopov za izboljšanje vašega počutja.


Kako premagati izgorelost?

Se vam zdi, da zgolj preživite dan za dnem in večno bojujete bitko z utrujenostjo, bolečinami in občutki nemoči?

1. Se zavedate, da drvite v izgorelost?  

Potrebujete prvo pomoč za to, da odpravite prve znake, sicer vas bodo potegnili v brezno izgorelosti, kjer lahko dolgotrajno obležite.

2. Ste že diagnosticirani kot izgoreli?

Iščete program, ki bi vam pomagal lajšati simptome, sprevideti podzavestne vzorce, ki so vas pahniti v stanje, kjer ste sedaj in vas naučil, kako celostno poskrbeti zase?

3. Že dobro poznate izgorelost?

Se z njo spopadate že leta? Potem se zagotovo zavedate, kako zelo je po tej zahrbtni bolezni potrebna regeneracija. Ali že veste, kako zahtevati svoje življenje nazaj, pa ne takšno, kot ste ga imeli prej, temveč takšno, ki vam je bilo namenjeno od začetka? Polno radosti, sreče in vitalnosti.

4. Zakaj ste še vedno utrujeno, izčrpani, tesnobni, četudi že lep čas niste v službi? 

Mogoče pa ni za vse krivo le službeno okolje. Mogoče se del odgovornosti skriva tudi v vas. Želite narediti nekaj zase in stopiti iz začaranega kroga nemoči?

5. Vas kreativni ogenj uničuje?

Veliko izjemno inovativnih in ustvarjalnih ljudi se slej ko prej znajde v nemilosti svojega notranjega ognja kreacije. Ko se le ta razplamti, njegova kreativna sila kot požar skuri celotno energijo človeka. Niste tega vedeli do sedaj?  

Čimprej se naučite uporabiti svoj notranji kreativni ogenj, da vam služi pri vašem ustvarjanju, ne pa da vas uničuje. 

Zahtevajte vaše življenje nazaj!

Pred vami je spletni holistični program 7 korakov do življenja brez izgorelosti, ki zajema vsa področja človeka in na učinkovit ter preprost način nudi rešitev vaših težav v udobju vašega doma. 


S tem programu boste s pomočjo najučinkovitejših starodavnih modrosti in tehnik ter svetovnih modernih pristopov pomagali sebi, da izstopite iz začaranega kroga nemoči in obupa.

S pomočjo programa boste:

 • prepoznali prave vzroke vašega stanja,
 • lajšali simptome,
 • se naučili izražati občutke,
 • se naučili obvladovati vaš notranji kreativni ogenj,
 • se povezali z notranjo močjo,
 • pridobili nazaj energijo,
 • regenerirali telo in um,
 • postavili nove temelje,
 • vzeli vaše življenje v svoje roke in ga priredili po svojih željah in potrebah.


Učinkovita mešanica starodavnih modrosti in tehnik ter modernih pristopov:

4 bioenergetske vaje, posebej prirejene za ohranjaje energije  

4 joga-terapevtske vaje za poglobljeni stik s seboj  in večje zavedanje

4 meditacije za sprostitev telesa in umiritev uma

4 ekspresivne vaje za ozaveščanje podzavestnih vzorcev in prebuditev potencialov 

navodila za izvajanje vaj 

strokovna vsebina, ki jo boste lahko hitro aplicirali v vaše življenje

Želite prejeti kar 30% popusta za edinstveno naložbo v vaše dobro počutje

Do regeneracije z učinkovito holistično mešanico starodavnega in modernega

Korak po korak s pomočjo ekspresivne terapije + coachinga + bioenergije + joga terapije do vitalnega telesa, umirjenega uma in uravnotežene energije.  

TELO 

Prepoznali boste prve znake izgorelosti in se jih naučili pogasiti.

Pogasili boste notranja vnetja v telesu.

Naučili se boste, kako postopati, če se izčrpanost vrača v vaše telo.


4 bioenergetske vaje 


UM

Spoznali boste, s čim se vsakodnevno bojujete, zakaj se počutite izčrpano in utrujeno.

Ozavestili boste vaše notranje meje.

Postavili boste nove, zdrave temelje sprejemanja sebe in drugih.


4 ekspresivne vaje


PODZAVEST

Razumeli boste, zakaj vas je izgorelost posesala v svoj objem.

Uvideli boste vaš notranji podzavestni sistem in ga transformirali, da bo služil v vaše dobro.

Razumeli boste, kje je vaša moč in kako postaviti zdrave osebne meje. 


4 meditacije

ENERGIJA

Za boljše in hitrejše okrevanje boste ojačali svoj notranji psihološki in energetski sistem.

Regenerirali boste vsa področja vašega obstoja.

Vzljubili se boste in tako postali srečnejši, mirnejši in stabilnejši.


4 joga terapevtske vaje


Prva pomoč, lajšanje simptomov in regeneracija

V 7-ih korakih in 39-tih lekcijah preko telesnega, umskega, čustvenega in energetskega pristopa do popolne regeneracije

1

Korak 1: Uvod v program 7 korakov do življenja brez izgorelosti

V Uvodu v program se boste seznanili s samim programom in podrobno izvedeli, kaj vse program vsebuje ter kako vam bo pomagal. Prejeli boste bioenergetsko tehniko, ki vas bo sprostila in preprosto meditacijo, ki vas bo umirila. Spoznali pa boste tudi Katjo Ujčič, vašo mentorico in avtorico programa 7 korakov do življenje brez izgorelosti.


2

Korak 2: Zakaj pride do izgorelosti?

V drugem koraku boste spoznali tako začetne kot tudi alarmantne telesne, mentalne in kognitivne znake izgorelosti. Prejeli boste bioenergetsko vajo sproščanja napetosti, joga terapevtsko tehniko preprostega, a izjemno učinkovitega dihanja ter začeli z ekspresivno terapijo. 

3

Korak 3: Pravi vzroki za vaše stanje

Vzroki, ki privedejo človeka do tako destruktivnega stanja kot je izgorelost, se skrivajo v vsakem izmed vas. Vsak ima svojo posebno življenjsko zgodba, svojo podzavestno strukturo, ki vam narekuje vaše življenje. V tem koraku boste nadaljevali z kar dvema ekspresivnima terapevtskima vajama, ki vam bosta pomagali pri razjasnitvi vašega trenutnega stanja. 

4

Korak 4: Love/Hate odnos .... s seboj

Je vaše življenje nenehna borba? Je vedno nekaj narobe? S kom se pravzaprav borite, boste raziskali v četrtem koraku, kjer najdete tudi joga terapevtsko vajo za umiritev ter meditacijo za ustvarjanje ravnovesja.

5

Korak 5: V kakšnem stanju so vaše osebne meje?

Izjemno zanimiva tema za vse, ki se vam zdi, da so vaše osebne meje nenehno rušijo. Kakšno je dejansko stanje vaših osebnih mej, vam bo pomagala odkrivati ekspresivna vaja, kako preprosto, a učinkovito izraziti svoje občutke, pa bioenergetska vaja. Z meditacijo pa boste občutili in zaznali vaše energetske meje.

6

Korak 6: Zahtevajte nazaj vašo osebno moč in vaš prostor pod soncem

Kje vam je bila odvzeta vaša moč? Kdaj ste izgubili vaš prostor pod soncem. Vse, ki živi, ima svoj smisel, svoj namen, tudi vi.  S pomočjo bioenergetske vaje in joga terapevtske vaje boste aktivirali vaše skrite energetska potenciale.

7

Korak 7: Začrtajte vašo novo življenjsko pot!

S pomočjo posebne tehnike boste spoznali vaše prave vrednote in obudili vašo resnico. Za popolno regeneracijo bo poskrbela joga terapevtska vaja in meditacija - jogijsko spanje.

*

Dodatno: Strnjeni in jasni napotki za vaš nov življenjski ritem

V zadnjem koraku boste prejeli jasne napotke, kako hitro in preprosto, a učinkovito spremeniti vaš življenjski ritem in s tem postaviti nove temelje vašega življenje. 

Ste to vi?

Delovna mesta, kjer je največ izgorelih so vodilna delovna mesta. Ste vedeli, da se je že skoraj 50 odstotkov poslovnežev, vodji in managerk srečalo s simptomi izgorelosti ali s posledicami srčno žilnih bolezni?


Prav tako izgoreva veliko zaposlenih v medicini in zdravstveni negi. Skrb za drugega, sočutje in nenehni stres so vzroki, ki zdravstvene delavce hitro privedejo do izčrpanosti in izgorelosti.

Z nenehnimi skrbmi, samo-kritiko in tekmovalnostjo pa se srečujejo samostojni podjetniki in podjetnice. Ste tudi vi v paniki, kako uspešen bo vaš posel jutri?

ZVEZDA, SRCE ali ROBOT? 

Preverite, ali ste tudi vi med najbolj ogroženimi tipi ljudi, ki so na poti v izgorelost.


ZVEZDA
danes si, jutri te ni

Ali ste zvezda v podjetju? Tisti, ki je najboljši, najbolj karizmatičen? Brez vas bi podjetje propadlo?

Zvezde ste vsi tisti, ki vam služba predstavlja več kot pa vaše življenje.

Zamislite se in preverite, zakaj pravzaprav živite ter kaj vam vloga zvezde v podjetju pravzaprav prinaša. Preverite, kakšne so vaše prave vrednote in kdo pravzaprav ste v svoji duši. 

SRCE
samo - izdaja

Ali delate svoje delo iz srca? Ga opravljate s strastjo in zavzetostjo?

Če temu ni tako, potem ste preprosto na napačnem delovnem mestu.

Če vašega dela ne opravljate s srcem, potem se borite proti sebi, kar privede do tega, da je velik del vaše energije usmerjen v napačno smer in ne deluje v vaše dobro. Preverite, kaj je vaše pravo poslanstvo.

ROBOT
izgubljeno življenje

So delovne razmere, kjer ste zaposleni, neugodne, ali celo manipulativne ali izkoriščevalske? Se v službi počutite, kot robot, vas nihče vas ne opazi, ne pohvali, z vami ravnajo nespoštljivo? 

Najpogosteje  za situacijo na delovnem mestu niste krivi vi, temveč kultura podjetja, v katerem delate. Ne krivite sebe in preverite, kje ste izgubili spoštovanje do sebe.


O avtorici programa 7 korakov do življenja brez izgorelosti 

Katji Ujčič

Katja Ujčič je avtorica programa 7 korakov do življenja brez izgorelosti in vaša mentorica na poti k vaši regeneraciji in boljšem počutju. Pomagala vam bo, da se boste korak za korakom napolnili z energijo, umirili um, sprostili telo, predvsem pa spoznali pravega sebe. S pomočjo njenega programa holistične mešanice najučinkovitejših metod na svetu, boste dobili svoje življenje nazaj in se osvobodili starih vzorcev, ki vam ne služijo več. 


Katja Ujčič je ekspresivna art terapevtka, coachinja po Carlu Gustavu Jungu, terapevtka za nadarjene posameznike,  joga učiteljica in joga terapevtka. Formalno izobrazbo pa je zaključila na študiju za novinarstvu, kasneje pa še na MBA.


Že vrsto let se ukvarja s poučevanjem joge in joga terapije, podzavest pa raziskuje s pomočjo ekspresivne terapije in simbolike. Svoje znanje že vrsto let nenehno izpolnjuje, predvsem v tujini. V zasebni praksi svoje znanje in izkušnje širi s pomočjo individualnih programov, skupinskih srečanj in delavnic. Pomaga pa tudi podjetjem, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje vseh zaposlenih. 


Katjin pristop k boljšem fizičnem, mentalnem in energetskem počutju je izredna kombinacija starodavne modrosti, nežnih telesnih in energetskih vaj ter subtilnega in učinkovitega posega v podzavest. Že mnogim je pomagala na poti do boljšega fizičnega počutja, stabilnega emocionalnega in mentalnega stanje ter do njihovega pravega poslanstva.

Mnenja o Katji Ujčič

Katja Ujčič že vrsto let pomaga vsem, ki si želijo globoke, a nežne in trajne spremembe v življenju. Večina udeležencev njenih programov, delavnic ali dogodkov je navdušena nad njeno prodorno intuicijo, hitrim prepoznavanjem podzavestnih vzorcev in nad nežnim, a globokim energetskim delom. 

Katja

Ljubljana

...izredno srčna, sočutna in intuitivna.

Katja ni samo visoko strokovno usposobljena terapevtka, je predvsem človek z veliko željo pomagati sočloveku, izredno srčna, sočutna in intuitivna. Njena tankočutna zaznava preko katere spremlja dogajanje klienta, človeku da občutek varnosti, sprejetosti, videnosti.

Helena

Ljubljana

Katja mi je odprla oči. 

Naučila me je, da se da situacijo pogledati tudi iz druge plati in jo sprejeti. Naučila me je poslušati sebe, svojo intuicijo, ki je prej sploh nisem slišala.

Loni

Koper

Pri tem Katja izjemno nežno, a odločno vodi vsakega posameznika...

...preko različnih metod (art terapija, slikanje, gibanje, opazovanje, pogovor in usmerjeno spraševanje) do uvidov v delce svoje podzavesti in na koncu tudi do osvoboditve. Skupina je pri tem v oporo, hkrati pa se vsi učimo od vseh. Delavnico priporočam vsakemu, ki ga zanima osebnostna rast in podzavestni mehanizmi naše osebnosti, ki nam tako ali drugače krojijo naše vedenje in posledično življenje.


Postanite odporni na virus izgorelosti! 

 • Napolnite se z energijo.
 • Delajte na pretočnosti energije.
 • Resno pričnite raziskovati samo/samega sebe.
 • Odločite se za terapijo in vztrajajte. 
 • Prepoznajte vzroke, ki vas lahko pahnejo v izgorelosti, srčno-žilne bolezni in ostala psihosomatska stanja.
 • Prepoznajte notranje vzorce, ki vas vodijo v destruktivnost in vam ne služijo več.
 • Naučiti se preprostih, a učinkovitih tehnik, ki vam bodo dnevno v pomoč pri ohranjanju ravnovesja.
 • Naučite se metod za upravljanje s čustvi, umom in energijo.  
 • Družite se z ljudmi, ki vas cenijo.
 • Poiščite vaše pravo poslanstvo in ga opravljajte z odprtim srcem.

Želite preizkusiti del programa brezplačno?

V brezplačnem delu programa 7 korakov do življenja brez izgorelosti boste izvedeli, kaj vse program vsebuje in kako vam bo pomagal. Prejeli boste tudi bioenergetsko tehniko, ki vas bo sprostila in preprosto meditacijo, ki vas bo umirila. 

OSNOVNI program 

Dostop do spletnega programa 7 korakov do življenja brez izgorelosti


€145

€99

 • 7 korakov in 39 lekcij
 • 4 bioenergetske vaje 
 • 4 ekspresivne vaje
 • 4 joga terapevtske vaje              
 • 4 meditacije
 • Strokovna vsebina, ki jo boste lahko hitro aplicirali v vaše življenje
 • DARILO: 1x obisk rednega mesečnega srečanja Viniyoge v vrednosti 33 EUR 
 • Naročnina na e-novice z informacijami o izgorelosti
 • Takojšnji začetek s programom holistične mešanice najučinkovitejših metod na svetu
 • Dostop do vseh modulov v udobju vašega doma
NAPREDNEJŠI PROGRAM

Dostop do spletnega programa 7 korakov do življenja brez izgorelosti  in individualna obravnava

€175

€119

 • 7 korakov in 39 lekcij
 • 4 bioenergetske vaje
 • 4 ekspresivne vaje
 • 4 joga terapevtske vaje
 • 4 meditacije
 • Strokovna vsebina, ki jo boste lahko hitro aplicirali v vaše življenje
 • DARILO: 1x obisk rednega mesečnega srečanja Viniyoge v vrednosti 33 EUR
 • DARILO: 1x1-urna individualna obravnava s Katjo Ujčič*
 • POSEBNO DARILO ZA VSE, ki dnevno pomagajo v boju proti COVID- 19: dodatno 1x1-urna individualna obravnava s Katjo Ujčič*
 • Naročnina na e-novice z informacijami o izgorelosti
 • Takojšnji začetek s programom holistične mešanice najučinkovitejših metod na svetu 
 • Dostop do vseh modulov v udobju vašega doma
 • *število mest je omejeno!

Pogosta Vprašanja

Ali program vsebuje veliko teorije, ogromno znanstvenih podatkov in drugih informacij?

Ali so vaje naporne in zahtevne? 

Ali program lahko izvajate doma?  

Ali je za program potrebno predznanje joge ali umetniške spretnosti? 


Izjava o omejitvi odgovornosti

Program ne nadomesti obiska pri zdravniku ali psihoterapevtu in se ne šteje kot medicinsko svetovanje, diagnoza ali zdravljenje. Program ne spada pod medicinsko priznane oblike terapevtske pomoči in ne nadomesti zdravljenja usposobljenega zdravstvenega strokovnjaka. Če imate kakršnokoli zdravstveno težavo ali jemljete kakšna zdravila, se prej posvetujte z vašim zdravnikom. 

Draga prijateljica, dragi prijatelj! 

Izgorelost je stanje, ki je zajelo skoraj ves sodobni svet. Človeštvo je kot slepo brez zavedanja nevarnosti neodgovorno stopilo v cirkus, kjer ima vrednost samo še denar, mladost in predpisana lepota. Fizične, čustvene, mentalne in energetske posledice sedaj nosimo vsi. Pozabili smo namreč na to, da smo ljudje topla, sočutna in družabna bitja, ki potrebujemo bližino, razumevanje in pozornost. Če tega nimate v svojem življenju, potem ste najverjetneje osamljeni v srcu, kar hitro lahko vodi v izčrpanost, utrujenost, izgorelost in ostala podobna stanja. Ljudje, ki so izgoreli, pravijo, da se izgorelost počasi prikrade v kosti, jih podzavestno preigrava ter na koncu položi v posteljo za dlje časa.

 

Z željo pomagati čim več ljudem, sem svoje znanje in izkušnje strnila v 7- ih korakih. Srčno upam, da vam bo program, ki sem ga sestavila s pozornostjo in ljubeznijo v srcu, pripomogel na vaši poti do boljšega, srečnejšega življenja, predvsem pa življenja, polnega sočutja in ljubezni do sebe.


Srečno! 


Katja Ujčič

Copyright © 2019 Katja Ujčič | Pogoji zasebnosti | Splošni pogoji poslovanja