fbpx
Burnout
Video/Tekst

Zakaj pride do izgorelosti?

Lekcija 6 Modul 2

Izgorelost telesa je zmrznitev v času zgodnjih spominov otroštva, ki se prebujajo in si želijo vašo pozornost.

Nihče ne more polno živeti napol mrtev, s čustvi in spomini, zamrznjenimi v podzavesti, zato je validiranje in osvoboditev teh čustev velik korak pri vašem okrevanju.

Kdo so tisti, ki ponavadi izgorijo?

Ali ste zvezda v podjetju? Tisti, ki je najboljši, najbolj karizmatičen? Brez vas bi podjetje propadlo?
Ali delate svoje delo iz srca? Ga opravljate s strastjo in zavzetostjo? Če ga ne, to ni vaša krivda, preprosto ste na napačnem delovnem mestu. Če vašega dela ne opravljate iz srca, potem se borite proti sebi, kar privede do tega, da velik del vaše energije usmerite v samo - destrukcijo.
Ali delate v toksičnem okolju? So delovne razmere neugodne, mogoče celo manipulativne ali izkoriščevalske? Se v službi počutite, kot robot, vas nihče vas ne opazi, ne pohvali, z vami ravnajo nespoštljivo?

Če se najdete kjerkoli v teh opisih in menite, da imate simptome izgorelosti, ste izgoreli ali ste na poti, da boste izgorelost pozdravili, je pomembno, da svoje stanje resno upoštevate ter naredite vse, da spremenite svoj življenjski stil, svoje podzavestne vzorce o sebi in poskrbite zase.

Program 7 korakov do življenja brez izgorelosti vam lahko pomaga prepoznati alarmantne znake, hitreje okrevati in preprečiti ponoven pojav izgorelosti.

Pen
Scroll to Top