fbpx
Burnout
Video/Tekst

Kdo je Katja Ujčič?

Lekcija 3 Modul 1

Katja Ujčič je vaša sopotnica na tem potovanju k vaši regeneraciji ter vašem boljšem počutju. Pomagala vam bo, da se boste korak po korak napolnili z energijo, umirili um, sprostili telo, predvsem pa spoznali pravega sebe.

S pomočjo njenega programa, ki vsebuje najučinkovitejše metode na svetu za pomoč pri izgorelosti in podobnih stanjih, boste lahko naredili prve korake iz izgorelosti proti polnosti, mirnosti in stabilnosti.

Katja Ujčič je ekspresivna art terapevtka, coachinja po Carlu Gustavu Jungu, terapevtka za nadarjene posameznike,  joga učiteljica in joga terapevtka. Formalno izobrazbo pa je zaključila na študiju za novinarstvu, kasneje pa še na MBA. 

Že vrsto let se ukvarja s poučevanjem joge in joga terapijo, podzavest pa raziskuje s pomočjo ekspresivne terapije in simbolike. Svoje znanje že vrsto let nenehno izpolnjuje, predvsem v tujini. 

V zasebni praksi svoje znanje in izkušnje širi s pomočjo individualnih programov, skupinskih srečanj in delavnic. Pomaga pa tudi podjetjem, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje vseh zaposlenih. 

Katjin pristop k boljšem fizičnem, mentalnem in energetskem počutju je izredna kombinacija starodavne modrosti, nežnih telesnih in energetskih vaj ter subtilnega in učinkovitega posega v podzavest. Že mnogim je pomagala na poti do boljšega fizičnega počutja, stabilnega emocionalnega in mentalnega stanje ter do njihovega pravega poslanstva.

Pen
Scroll to Top